21 augustus 2015, om 16:00 | Op de kades van de Maas

INKOM Maastricht Market

Ook dit jaar zijn de Jonge Socialisten in de PvdA en de PvdA Maastricht aanwezig met een gezamenlijke stand op vrijdag 21 augustus tijdens de INKOM ‘Maastricht Market’.
Bij de stand van de Jonge Socialisten en PvdA kunnen studenten informatie krijgen over de activiteiten en standpunten.
Daarnaast zullen er weer restzakken worden uitgedeeld om studenten bewust te maken van het afvalbeleid in de gemeente Maastricht en om studenten te stimuleren om afval te scheiden.

Studenten kunnen bij de stand van de Jonge Socialisten en PvdA ook prijzen winnen door in de Enige Echte Rode Ballentent zoveel mogelijk Nederlandse en Internationale politici omver te gooien. De hoofdprijs van de dag is een dag meelopen in Den Haag met het Maastrichtse Tweede Kamerlid Manon Fokke.

Tijdens de ‘Maastricht Market’ zullen de Jonge Socialisten en PvdA weer laten zien dat beide organisaties voorvechters zijn van Maastricht als internationale studentenstad met een balans tussen student en stad.

Op 28 september 2015 zal de infomarkt een vervolg krijgen tijdens een door Jonge Socialisten georganiseerde avond “Speeddaten met politici”. De Jongen Socialisten hebben daarvoor Tweede Kamerleden, raadsleden en andere – jonge – politici weten te strikken. Tijdens de infomarkt kunnen studenten hier zich al voor de speeddate opgeven.