19 juni 2013 | Fractiehuis

Workshop ledenwerving

Met de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur gaan we als afdelingen spannende tijden tegemoet. We zullen weer vaak de straten en buurten in gaan en daarbij is alle hulp van leden welkom.
Om (nog) beter te worden in ledenwerving komt Wouter Struijk een workshop geven waarbij we aan de slag gaan met het werven van meer leden. Immers: hoe meer leden we hebben, hoe meer we kunnen organiseren en des te meer slagkracht voor de PvdA!

De workshop wordt georganiseerd op initiatief van de afdelingen Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Meerssen en Maastricht. Zij werken samen als het gaat om de permanente campagne in het “PCST”: Permanent Campagne Service Team. Geïnteresseerde afdelingen zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Tijdens de workshop gaat het over:
–       Waar vind je de kiezer?
–       Hoe trek je iemand over de streep?
–       Hoe maak je het leuk voor jezelf?
–       Doelstellingen voor het ledenwerven.

Laat je alvast inspireren door het volgende filmpje http://youtu.be/fs38SvnsXXk . Bedenk vervolgens alvast voor jezelf enkele dilemma’s op het gebied van ledenwerven.

Nieuwsgierig!? Zin om aan de slag te gaan?! Kan jouw afdeling wel een extra lid gebruiken?
Meld je nu aan voor de workshop door een e-mail te sturen aan coördinator Anna-Barbara: ab.baburek@gmail.com. Graag vóór 15 juni laten weten of je aanwezig bent, en eventueel met hoeveel personen – alle geïnteresseerde leden zijn welkom.