Bericht uit de fractie

8 juli 2020

Dinsdagavond 7 juli jl.  is bekend geworden dat Belinda Bakkes, burgerlid voor PvdA Maastricht, is benoemd tot griffier van de gemeenteraad in Maasgouw. In de eerste plaats zijn felicitaties daarvoor op z’n plaats.  Het betekent echter ook dat Belinda onze fractie verlaat.
Christel de Vrede – van Gool, nu burgerlid ter vervanging van Didier Jacobs, die gedurende het ziekteverlof van Anita van Ham raadslid was, zal nu als burgerlid aanblijven.
Vanaf woensdag 8 juli komt bovendien Anita van Ham na ziekteverlof weer terug in de raad als raadslid. Als gevolg daarvan zal Didier Jacobs weer in de rol van burgerlid onze fractie versterken.

Belinda, dank voor je inzet voor de PvdA Maastricht, we gaan je missen in de fractie.

 

Anita van Ham laat u bij haar terugkeer in de raad het volgende weten:

Na een voor mij gevoel enorm lange afwezigheid en na intensieve maar zeer effectieve fysiotherapie zal ik deze maand mijn werkzaamheden als raadslid hervatten. 

Uiteraard sta ik te popelen om met veel energie en enthousiasme die stok terug over te nemen. Want stokje kun je die extreem zware klus waar we met z’n allen voor staan niet noemen. Ik zal dan ook samen met de fractie en de steunfractie verder aan de slag gaan. Oók tijdens de zomervakantie, want er is geen tijd te verliezen. 

Met dank dat ik de mogelijkheid heb gehad om de tijd te nemen die ook echt wel nodig was om te herstellen. En daarbij zeker ook dank aan Didier Jacobs voor zijn inzet als raadslid.

En nu weer aon de geng veur Mestreech!