Door Liesbeth van Binnebeke op 18 februari 2017

Campagnekalender en DOE MEE !

Op 23 januari jl. hadden we een druk bezochte ALV, waarvoor dank. Wat ons betreft was jullie betrokken aanwezigheid op die avond de opmaat voor jullie inzet in de campagne voor de landelijke verkiezingen van 15 maart. Deze komt nu flink op stoom en zal na Carnaval tot en met 15 maart op volle kracht moeten draaien.

Het is een open deur als we zeggen dat deze verkiezingen wel eens de belangrijkste in jaren zullen zijn. Kort en bondig gaat het om de vraag: “Voor welk Nederland gaan we?”. En hoe voorkom je dat de kiezer straks denkt uitsluitend nog een keuze te hebben tussen VVD en PVV en dat progressief Nederland door rechts wordt afgeserveerd. En dat kunnen we niet laten gebeuren!

In Maastricht en Heuvelland pakken we de campagne op met de afdelingen Meerssen en Eijsden-Margraten. Jouw hulp bij en deelname aan de campagne is meer dan ooit nodig!

Dat kan op verschillende manieren:
1. Een poster thuis aan het raam hangen;
2. Flyers uitdelen / in brievenbussen doen in jouw straat / wijk;
3. Berichten over de PvdA via jouw sociale media kanalen verder verspreiden;
4. Mee de straat op gaan en/of bij de activiteiten aanwezig zijn.

POSTERS:
We horen graag of je een poster en/of flyers wilt ontvangen.
Dat kan door een e-mail te sturen naar Antoine van Lune: [email protected]
of te bellen / whatsappen naar 06 – 13.67.74.31.

CAMPAGNEACTIVITEITEN:
Hieronder volgt een overzicht van de campagneactiviteiten.
DOE MEE! Kom in de actiestand en neem zoveel als mogelijk is deel aan de diverse activiteiten.

Geef je deelname door aan [email protected] of [email protected]
of meld dat bij 06 – 13.67.74.31 (Antoine van Lune) of 06 – 46.56.36.43 (Liesbeth van Binnebeke)

Overzicht activiteiten:

Dinsdag 21 februari: Debat over Economie en Werk, met John Kerstens (Tweede kamer) en Agnes Jongerius (Europarlement), vanaf 20.00 uur in Grand Café D’n Ingel, Vrijthof 13.
Zaterdag 4 maart: Bezoek Achmed Marcouch in Wittevrouwenveld en Bosschstraatkwartier van 11.00 tot 13.00 uur
Zaterdag 4 maart: Rode Slinger zichtbaarheidsactie, flyeren en rozen uitdelen in verschillende winkelcentra in Oost en West Maastricht, van 10.30 uur tot 15.30 uur.
Dinsdag 7 maart: Q&A with Lilianne Ploumen en Bert Koenders vanaf 19.30 uur in de Aula van de Universiteit, Minnebroedersberg.
Woensdag 8 maart: Mini-symposium Internationale Vrouwendag: 100 jaar vrouwen in de politiek. Naar nieuwe vormen van democratie. Met minister Ronald Plasterk, prof. Ad Knotter, burgemeester Annemarie Penn–Te Strake, tweede kamerlid Manon Fokke, JS-voorzitter Lieke Kuiper, en actrice Mieneke Bakker. Van 15.00 tot 17.30 uur in de Raadszaal Mosae Forum. (Uitnodiging met uitgebreidere informsatie volgt).
Donderdag 9 maart: Bezoek van Lilianne Ploumen aan het ROC Leeuwenborgh, gesprek over jongeren en politiek én over het Ghana-project van Leeuwenborgh, van 14.45 – 16.00 uur in het hoofdgebouw van Leeuwenborgh aan de Sibemaweg in Maastricht.
Vrijdag 10 maart: Flyeractie bij NEDCAR/VDL in Born met John Kerstens en Eric Geurts (Deputé) vanaf 14.00 uur i.s.m. PvdA Beek-Stein en PvdA Sittard-Geleen met vanaf 16.00 uur discussiebijeenkomst.
Zaterdag 11 maart: Ontmoeting met Lilianne Ploumen in Bunde, gemeenschapshuis de Auw Kerk, Burchtstraat 2, Bunde, van 10.00 tot 11.30 uur.
Zaterdag 11 maart: Rode Slinger met Lilianne Ploumen vanaf 12.00 uur op Plein 1992 en in verschillende winkelcentra in Oost en West Maastricht.
Zondag 12 maart: Discussieprogramma “De Stemming” van L1-radio met Lilianne Ploumen, van 11.00-13.00 uur in café Forum, Sint Pieterstraat Maastricht.
Zondag 12 maart: Politiek Café met Lilianne Ploumen inloop vanaf 13.00 uur in café De Poort, Oude Tweebergenpoort, Maastricht.
Maandag 13 maart, Flyeren bij het Station Maastricht, van 07.30-08.30 uur en van 17.00-18.30 uur.
Dinsdag 14 maart: Flyeren bij het Station Maastricht, van 07.30-08.30 uur en van 17.00-18.30 uur.
Woensdag 15 maart: “De uitslagen op de voet gevolgd” vanaf 20.30 uur in café De Poort.

SAMEN VOORUIT !
DOE MEE !
MELD JE !

De Machinekamer PvdA Maastricht-Heuvelland
Manon Fokke, Antoine van Lune, Jean Dols, Jean Schrijen, Paul Jansen, Monique Quint, Ferry van Westerhoven, Maren Slangen, Liesbeth van Binnebeke, Maikel Maes, Jacques Costongs en Bea Tilanus.

Liesbeth van Binnebeke

Liesbeth van Binnebeke

Liesbeth woont sinds haar studie rechten met heel veel plezier in Maastricht. Ze woonde in de Ravelijn, aan de Roserije en zo’n tien jaar in het bruisende Wijck. Na een kort uitstapje op Sint Pieter woont ze tegenwoordig samen met haar vriendin op het randje van Wijck en Céramique: dichtbij alle geneugten van de stad

Meer over Liesbeth van Binnebeke

Waar ben je naar op zoek?