Doe mee met de PvdA-campagne in Maastricht!

14 februari 2022

De afgelopen twee zaterdagen hebben we Daalhof, Amby, Heer en Heugem bezocht. We hebben veel positieve reacties ontvangen en mooie gesprekken gevoerd. Ook de eerste flyers hebben inmiddels de brievenbussen bereikt. Achter de schermen wordt hard gewerkt om er een succesvolle campagne van te maken. Kortom op alle fronten wordt er met veel enthousiasme gewerkt aan onze lokale campagne.

 

Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op onze nieuwe website (maastricht.pvda.nl) die weer helemaal up to date is.
Je zult dan ook zien dat we deze campagne naast de vertrouwde gezichten ook veel nieuwe gezichten op de lijst hebben: Addie Redmeijer op plaats 3, Jules Claessens op plaats 8, Jean Pellaers op 10, Thymen Hinssen op 12, Nicole Neijman op plaats 13 en bijvoorbeeld Uğur Böce op plaats 15 en Guido Montulet op 18. Allemaal stuk voor stuk mensen met een breed en divers netwerk binnen Maastricht en daarnaast een hele mooie mix van jong en oud. Een lokale PvdA die middenin de samenleving staat.

De komende weken worden spannend en daarbij kunnen we jullie hulp goed gebruiken. We kunnen immers niet alles alleen. Vandaar onze oproep om mee te helpen, want samen staan we sterk.

Helpen kan door:

  • Hang een poster van de lijsttrekker of een van onze kandidaten voor je raam of zet een bord van de PvdA in je tuin. Wij bezorgen het materiaal bij je thuis.
  • Help mee om te flyeren in jouw buurt.
  • Ga op zaterdag mee op campagne.
  • Vertel je vrienden en familie over de PvdA Maastricht.
  • Deel en like onze berichten op facebook, twitter, instagram.

 

Stuur een mail naar [email protected] en geef aan wat je zou willen doen.

Laten we samen zorgen dat het roer in Maastricht omgaat. Het is tijd voor verandering, want Maastricht kan zoveel beter.

Met rode groet,
Albert Nuss
Manon Fokke