3 februari 2015

Jij doet toch ook mee?!

Op 18 maart 2015 zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Aleida Berghorst en Sander Tromp zijn twee Maastrichtse kandidaten bij de eerste 10 op de lijst voor de Provinciale Staten.
Aleida staat als eerste vrouw op plaats 4. De komende weken gaat zij met Sander de buurten in om Maastricht rood te kleuren. Dat kunnen ze echter niet alleen, vandaar deze oproep om mee te doen. Vind je het leuk om samen met deze twee kandidaten het PvdA geluid in Maastricht te laten horen, of om achter de schermen mee te helpen met logistiek, het verspreiden van flyers of magazines. Ben je misschien een kei in het beplakken van verkiezingsborden?! Doe mee, meld je aan.

Laat even weten wanneer je kunt. Mocht je op een van de aangegeven data niet kunnen, maar wel willen helpen, meld je dan ook aan om die flyers uit te delen in jouw wijk, borden te plakken of posters op te hangen.

Campagnedata: 7 februari; 21 februari; 22 februari; 28 februari; 1 maart; 7 maart; 8 maart; 14 maart; 15 maart; 16 maart en 17 maart.

Je kunt je aanmelden om te helpen door te mailen naar
aleidaberghorst@gmail.com

Op naar een mooi resultaat op 18 maart!