Lilianne Ploumen bezoekt 11 maart Fietsbank en Limmel

8 maart 2022

Aanstaande vrijdag, 11 maart,  komt Lilianne Ploumen, partijleider van de PvdA,  naar haar geboortestad Maastricht om samen met de lokale PvdA Maastricht campagne te voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Op 11 maart zal ook het Woonmanifest worden gepresenteerd waarmee de PvdA Maastricht “Wonen” de komende jaren prominenter op de gemeentelijke agenda wil zetten.

 

Om 12 uur is Lilianne Ploumen op de Markt om in gesprek te gaan over de onderwerpen die in Maastricht spelen.  Om 13.45 uur zal Lilianne de Fietsbank op het Terracottaplein bezoeken. Ze gaat daar met de vrijwilligers van de Fietsbank in gesprek. De Fietsbank is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen die in armoede leven en geen fiets via de reguliere weg kunnen aanschaffen. Daarnaast verzorgt de stichting namens de gemeente Maastricht nieuwe kleding en schoenen aan kinderen en jongeren.
Bekijk hier het programma: Programma Lilianne Ploumen 11 maart 2022

 

Tot slot zal Lilianne Ploumen samen met de PvdA Maastricht een bezoek brengen aan Limmel om met het Buurtnetwerk Limmel te spreken over hun strijd voor Limmel aan de Maas.  In het Kapelaan Lochtmanhuis aan de Populierenweg zal de PvdA Maastricht vervolgens het Woonmanifest overhandigen aan het Buurtnetwerk.