30 januari 2015

Openbaar PvdA verkiezingsdebat “Drugsbeleid in Limburg”

Op zaterdag 7 februari a.s. organiseren de Jonge Socialisten Maastricht in samenwerking met PvdA Limburg, PvdA Maastricht en PvdA Venlo een verkiezingsdebat over Drugsbeleid in Limburg.
In het debat gaat de PvdA op zoek naar het antwoord op de vraag waar de PvdA in Limburg het verschil kan en wil maken als het gaat om drugs. Van de voordeur tot de welbekende achterdeur komen zo vele aspecten van drugsbeleid aan bod: criminaliteit, overlast, veiligheid, leefbaarheid in de wijken, gezondheid en samenwerking tussen gemeentes en instanties.

Een panel van PvdA politici, bestaande uit
* Marith Rebel, tweede kamerlid en woordvoerder drugsbeleid, huisarts
* Eric Geurts, lijsttrekker PvdA Limburg, wethouder te Brunssum
* Paul Depla, burgemeester van Heerlen
* Erik Manders, raadslid PvdA Venlo, initiatiefnemer Stop de Wietpas (2012)
* Anita van Ham, raadslid PvdA Maastricht, woordvoerder drugsbeleid
gaat in gesprek met het publiek en verschillende woordvoerders van PvdA fracties in Limburg en een aantal genodigden, onder wie vertegenwoordigers van buurtplatforms en andere betrokkenen.

Manon Fokke, oud-fractievoorzitter te Maastricht en tweede kamerlid zal samen met burger niet-raadslid Antoine van Lune, de discussie leiden en met prikkelende stellingen en kritische vragen het panel, de genodigden en het publiek uitdagen elkaars standpunten te testen op houdbaarheid, realiteitszin en vindingrijkheid.

Wat: Openbaar PvdA Debat “Drugsbeleid in Limburg”
Waar: StayOkay, Maasboulevard 101, te Maastricht
Wanneer: Zaterdag 7 februari 2015 van 17.00 uur tot 19.00 uur.
(consumpties zijn voor eigen rekening)