Door Liesbeth van Binnebeke op 24 september 2014

Vacature penningmeester afdelingsbestuur

Ben jij degene die vanuit de functie penningmeester actief wil zijn in de afdeling PvdA Maastricht, dan is dit je kans.
Gezocht wordt iemand die makkelijk met cijfers kan omgaan maar ook nauwgezet de financiën van de afdeling wil bijhouden en de betalingen doet. In totaal gaat het om ca. 50 betalingen per jaar, het controleren van de afdrachten van de raadsleden voor het verkiezingsfonds en het opstellen en bewaken van begroting en realisatie. Voor iemand die makkelijk met cijfers werkt en met Excel kan omgaan, geen moeilijke klus.

Daarnaast moet de begroting en realisatie jaarlijks in de systemen van PvdA landelijk geplaatst worden om de jaarlijkse subsidie te verkrijgen.

Oftewel een leuke kleine verantwoordelijke klus in een bestuur waarbij integriteit bovenaan staat.

Van belang is dat je enige ervaring hebt met financiën en dat je een nuchtere kijk hebt op allerlei wilde plannen die geld kosten

Lijkt het je wat, stuur dan een korte brief met CV naar [email protected]
Met alle kandidaten die een brief sturen zal een gesprek worden gevoerd. Wil je een volledige omschrijving, kijk dan naar het profiel penningmeester dat door de PvdA Amsterdam is opgesteld (laat je er niet door afschrikken).
Personen die in de afgelopen tijd hebben aangegeven als Penningmeester te willen fungeren in het afdelingsbestuur wordt gevraagd hun interesse nogmaals bekend te maken.

De gesprekken staan gepland in de week voor de ALV van zaterdag 11 oktober a.s..

Liesbeth van Binnebeke

Liesbeth van Binnebeke

Liesbeth woont sinds haar studie rechten met heel veel plezier in Maastricht. Ze woonde in de Ravelijn, aan de Roserije en zo’n tien jaar in het bruisende Wijck. Na een kort uitstapje op Sint Pieter woont ze tegenwoordig samen met haar vriendin op het randje van Wijck en Céramique: dichtbij alle geneugten van de stad

Meer over Liesbeth van Binnebeke

Waar ben je naar op zoek?