18 augustus 2015

Jonge Socialisten voor derde keer met vuilniszakkenactie op INKOM

Op vrijdag 21 augustus vanaf 11 uur zijn de Jonge Socialisten in de PvdA en de PvdA Maastricht aanwezig met een gezamenlijke stand de infomarkt van de INKOM die op de kades van de Maas wordt georganiseerd.
Bij de stand van de Jonge Socialisten en PvdA kunnen studenten informatie krijgen over de activiteiten en standpunten. Ook zullen er restzakken worden uitgedeeld om studenten bewust te maken van het afvalbeleid in de gemeente Maastricht en om studenten te stimuleren om afval te scheiden. In de twee voorgaande jaren wisten de Jonge Socialisten en de PvdA hier veel positieve aandacht mee te trekken.

Studenten kunnen bij de stand van de Jonge Socialisten en PvdA ook prijzen winnen door in de Enige Echte Rode Ballentent zoveel mogelijk Nederlandse en Internationale politici omver te gooien. De hoofdprijs van de dag is een dag meelopen in Den Haag met het Maastrichtse Tweede Kamerlid Manon Fokke.

Tijdens de ‘Maastricht Market’ zullen de Jonge Socialisten en PvdA weer laten zien dat beide organisaties voorvechters zijn van Maastricht als internationale studentenstad met een balans tussen student en stad.

Op 28 september 2015 zal de infomarkt een vervolg krijgen tijdens een door Jonge Socialisten georganiseerde avond “Speeddaten met politici”. De Jonge Socialisten hebben daarvoor Tweede Kamerleden, raadsleden en andere – jonge – politici weten te strikken. Tijdens de infomarkt kunnen studenten hier zich al voor de speeddate opgeven.

JS Maastricht logo