17 mei 2017

Oproep kandidaten voor de PvdA lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

In maart 2018 wordt de nieuwe gemeenteraad gekozen. De PvdA Maastricht wil met een initiatiefrijk en enthousiast team meedoen aan die raadsverkiezingen. We zoeken doeners én denkers. We zijn op zoek naar betrokken bewoners van onze stad met een sociaal hart, die weten wat er speelt in hun buurt en wijk en die hun kennis en ervaring willen inzetten in de lokale politiek. Als raadslid, burgerlid of als fractieondersteuner. PvdA Maastricht is ook op zoek naar mensen die hun steun en vertrouwen willen uitspreken in de sociaal democratie door op de lijst te gaan staan.

PvdA Maastricht wil samen met de mensen in de wijken en buurten, met ondernemers en studenten, en dus samen met u aan onze stad bouwen. Wij willen een stad die er is voor iedereen waarin de PvdA de vragen die de komende vier, acht en tien of dertig jaar op Maastricht af zullen komen van een antwoord kan voorzien waaruit onze kernwaarden solidariteit, een rechtvaardige verdeling van werk, inkomen en kansen spreken.
De PvdA is dus op zoek naar burgers die meedoen, die samen verder willen bouwen aan Maastricht.

Ben je geïnteresseerd in een stem voor de stad, meld je dan vóór 1 juli 2017 bij de secretaris van PvdA Maastricht (secretaris.pvdamaastricht@live.nl of per post: Heugemerweg 14, 6221 GJ Maastricht). Je motivatiebrief en CV worden dan doorgestuurd naar de kandidaatstellingscommissie die voor PvdA Maastricht de selectiegesprekken zal voeren en een lijst zal voorstellen. De gesprekken vinden plaats op enkele zaterdagen in juni tot en met september.

Hier vind je het profiel: http://tinyurl.com/mbmqpd8

Ken je in jouw omgeving, op het werk of bij de vereniging waar jij actief bent mensen die geknipt zijn voor het raadswerk, fractieondersteuning of een sociaal boegbeeld zijn in hun wijk, buurt of vereniging? Spreek ze aan en breng ze onder de aandacht van het bestuur van PvdA Maastricht.

Namens het bestuur van de PvdA Maastricht,
Ferry van Westerhoven, voorzitter