1 april 2016

Rode Salon: “Vraag Maar Raak”

Vrijdag 15 april 2016 organiseert de Rode Salon een Q&A met PvdA tweede kamerlid Marith Volp: Vraag Maar Raak met Marith Volp!

Marith Volp is vrijdag 15 april op werkbezoek in Limburg en gaat onder andere in Cadier en Keer naar Het Keerpunt, dat met sluiting wordt bedreigd. Ook bezoekt zij een vestiging van de Reclassering en de Mondriaan Verslaafdenzorg aan de Gerardusweg in Maastricht. Ter afsluiting van het werkbezoek komt Marith Volp naar de Rode Salon in Cubico Caffè om met PvdA-leden en belangstellenden te spreken over haar indrukken van de dag, haar ervaringen in Den Haag en haar werk als huisarts in Amsterdam.

Marith Volp is sinds 3 september 2013 Tweede Kamerlid voor de PvdA. Zij is huisarts in Amsterdam Nieuw West en was onder meer beleidsadviseur van de Landelijke Huisartsenvereniging en voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen. In de Tweede Kamer houdt Marith Volp zich vooral bezig met beleid rond gevangeniswezen, TBS, huiselijk geweld, verslaving (alcohol en drugs) en zedendelicten.

De Rode Salon is een initiatief van een aantal rode vrouwen in de PvdA in zuidelijk Limburg. Met enige regelmatig treffen zij elkaar met hun politieke vrienden in informele sfeer om de toestand in de wereld van de sociaal democratie te bespreken. Altijd geïnteresseerd en aandachtig, immer met een vrolijke en ontspannen insteek.

Wij verwachten u vrijdag 15 april vanaf ongeveer 16.30 uur in Cubico Caffè, gelegen naast het station in Maastricht.

Liesbeth van Binnebeke, Aleida Berghorst, Belinda Bakkes, Anna Barbara Baburek, Anita van Ham en Antoine van Lune, voor deze keer in samenwerking met de onvolprezen Rachel Castermans!