13 januari 2014

Verkiezingsposter gelanceerd!

Verbinden en vernieuwen: Albert Nuss onthulde ter gelegenheid van de PvdA Maastricht nieuwjaarsreceptie op zaterdag 11 januari jl. samen met de nummer 12 van de PvdA-lijst Didier Jacobs de bijzondere verkiezingsposter van PvdA Maastricht.

Studenten Felicitas Lenz en Niek Steegemans ontwierpen op verzoek van de PvdA Maastricht een poster die staat voor het verbinden van traditionele, universele sociaal-democratische waarden aan een vooruitstrevende, toekomstgerichte koers voor Maastricht.

PvdA Maastricht verkiezingsposter 2014

Felicitas Lenz en Niek Steegemans zijn studenten interdisciplinary arts aan de Hogeschool Zuyd in Maastricht (opleiding i-Arts). Felicitas komt uit Erfstadt in Duitsland en Niek uit Nijmegen in Nederland. Beiden waren enthousiast over de opdracht en hebben met veel plezier en inzet aan de opdracht gewerkt.

De poster zal tijdens de verkiezingscampagne op de verkiezingsborden en driehoeksborden gebruikt worden en als raamposter. De poster zal worden verspreid samen met een speciaal verkiezingsmagazine dat de PvdA Maastricht begin maart zal uitbrengen.